اولین بار است که به اینجا می‌آیید؟ راهنمای سایت را بخوانید!
Close Sidebar
وب‌سایت پرسش و پاسخ پارسی‌لاتک جایی برای پرسش و پاسخ درباره سیستم حروف‌چینی لاتک و بسته زی‌پرشین است. در اینجا می‌توانید سوال‌های خود را بپرسید و به سوال‌های دیگران پاسخ دهید.

محبوب‌ترین برچسب‌ها

رفع خطا جدول مراجع xepersian ریاضی‌نویسی شکل فونت فهرست مطالب شماره‌گذاری منابع bidi پانویس بیب‌تک tikz تک‌لایو parsilatex بیمر اسلاید زی‌پرشین پاورقی سربرگ bibtex نماد فرمول‌نویسی رسم شکل قالب ارجاع‌دهی biditexmaker هدر ویرایشگر beamer واژه‌نامه اندازه فونت texstudio عنوان فصل ماتریس اعمال نشدن تغییرات در پی‌دی‌اف رسم جدول bidipresentation شماره صفحه حاشیه رنگ عنوان شکل اسلاید فارسی محیط قضیه گراف مکان شکل tikzpicture حروف‌چینی کد شماره فصل enumerate tabriz_thesis نمایه align زیرنویس شکل کادر itemize listings الگوریتم عدم اجرا نیم‌فاصله متن لاتین و فارسی فهرست اشکال بسته فاصله بین خطوط قالب پایان‌نامه فرمول نصب تک‌لایو فارسی‌تک hyperref شماره فرمول glossaries کپشن نمودار حروف‌چینی چندستونی فونت فارسی و انگلیسی ماکرونویسی خروجی biditools شماره پاورقی پیوست‌ فاصله‌گذاری فرمول چندضابطه‌ای لاتک سوال امتحانی subfigure extrafootnotefeatures header texmaker pdf tex biditufte-book تصویر شمارنده texlive2015 longtable زیرنویس خطا رسم نمودار شماره‌گذاری صفحات پایان نامه دیاگرام فهرست جداول میک‌تک texlive2016 تنظیم جدول kashida texworks caption اندیس lollipop iust-thesis multicol فصل‌نویسی شعر سوال چهارگزینه‌ای بولد تورفتگی آکولاد اعداد فارسی فاصله عمودی xindy چپ‌چینی اوبونتو میکروسافت ورد قاب geometry texlive fancyhdr تک لایو 2015 عنوان بخش به‌روزرسانی بسته aimc46 صفر توخالی فرمول طولانی بیرون‌زدگی کاما وسط‌چینی پوستر شماره گذاری فاصله سطرها نوشتافت شکست خط tex-programming فونت اعداد pgfplots قرآن tabriz-thesis ایتالیک winedt جستجوی معکوس xelatex فلش جایابی تصویر tcolorbox قالب کتاب پاراگراف‌بندی بازیابی اطلاعات هایپرلینک فهرست نمادها شمارنده فصل font محیط ریاضی رسم کادر جداکننده جدول طولانی فهرست تصاویر شماره‌گذاری فرمول algorithm2e فونت بولد proof equation bidipoem eps جدول افقی عکس به‌روزرسانی پانویس چندستونی کمک مالی فاصله خطوط حروف‌چینی شعر زیرشکل minipage قلم پانویس پاراگرافی ltrfootnote پیوست computeautoilg متن فارسی و انگلیسی فرمول چندخطی neveshtuft غلط‌گیری املایی تک‌پارسی پیکان لاتکس tabular baselineskip شماره قسمت قسمت عنوان جدول
4 نفر آنلاین
0 عضو و 4 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 5056
بازدید دیروز: 9654
بازدید کل: 20975166

الگوی فایل پایان‌نامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران)

0 رای
10,194 بازدید

آیا قالب مناسبی برای پایان‌نامه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برای دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران) وجود دارد؟

سوال شده تیر 23, 1396 توسط محمد رحمانی (150 امتیاز)
ویرایش شده تیر 24, 1396 توسط محمد رحمانی
@محمد رحمانی: اینجا یک سایت مبتنی بر پرسش و پاسخ است. بنابراین پست خودتون رو به صورت پرسش و پاسخ تبدیل کنید.
از راهنمایی شما متشکرم. تبدیل شد
پیشنهاد می کنم اگر امکان دارد در سایت بخشی برای تولید راهنما یا خودآموز و تدوین مطالب مفید ایجاد شود
با توجه به این که این یک سایت پرسش و پاسخ است، فکر نمی‌کنم چنین کاری در اینجا امکان‌پذیر باشه.

4 پاسخ

0 رای
 
بهترین پاسخ

الگوی اول

در آدرس زیر در گیت‌هاب یک الگوی ساده و آسان برای پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از زی‌پرشین استفاده می‌کند قرار داده شده که به آسانی و با اندکی تغییر می تواند برای پایان‌نامه کارشناسی و نیز دکترا استفاده شود. ساختار چون مدولار نوشته شده انجام تغییرات در آن آسان است

آدرس: aut-thesis-template

در پایان‌نامه از دو فونت استفاده شده‌است. یکی B Nazanin که می‌تواند به فونت دیگری مانند XB Niloofar و یا IRNazli تغییر کند. دیگری فونت انگلیسی LinLibertine که می تواند از این‌جا دانلود شود و یا با Times New Roman و مانند آن عوض شود.

الگوی سایت رسمی کتابخانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

در سایت کتابخانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز قالب پایان نامه وجود دارد (دستورالعمل تهیه پایان‌نامه در لاتک) اما به نظر نمونه گیت‌هاب ساده‌تر است.


یادآوری

  1. این سوال جهت اطلاع‌رسانی ایجاد شده‌است و هدف توسعه زی‌پرشین برای تهیه متون علمی پارسی به ویژه در دانشگاه‌ها است.
  2. نمونه‌های دیگر می‌تواند توسط کاربران در پاسخ به این سوال آدرس‌دهی شود.
پاسخ داده شده تیر 24, 1396 توسط محمد رحمانی (150 امتیاز)
ممنون. خیلی تمیز و قابل فهم نوشته شده است. متأسفانه کلاس های دیگر پایان نامه ها فارسی نسبتاً پیچیده هستند و تغییرات لازم به راحتی در آنها امکان پذیر نیست.
+1 رای

من سال گذشته در گفتگو با آقای بیدآباد تصمیم داشتم که کلاسی برای حروف‌چینی پایان‌نامه دانشگاه امیرکبیر با استفاده از نمونه موجود در کتاب‌خانه دانشگاه بنویسم که به تازگی آن را شروع کرده‌ام.

هدف طراحی یک کلاس ساده، تمیز و flexible است تا بتوان انواع پایان‌نامه‌ها را در این دانشگاه حروف‌چینی کرد. پس از اتمام با آقای بیدآباد تماس می‌گیرم و چنانچه کلاس تهیه شده مورد تایید کتاب‌خانه باشد، آن را به CTAN می‌دهم تا جایگزین قالب فعلی شود. کد موجود در GitHub هست و هر زمان فرصت کنم روی آن کار می‌کنم:

https://github.com/persiantex/autthesis

امیدوارم که نوشتن آن تا آخر ژانویه تمام شود و قابل استتفاده باشد.

من تنها نمونه خود دانشگاه را دنبال می‌کنم و آشنایی زیادی با آیین نگارش پایان‌نامه در این دانشگاه ندارم. بنابراین اگر افرادی که دانشجوی این داشنگاه هستند یاری کنند، سپاسگزار خواهم بود.

پاسخ داده شده آذر 27, 1397 توسط وفا (24,380 امتیاز)
سلام
من الان این پیام را دیدم. آقای دکتر ذکایی رئیس کتابخانه مرکزی از دوستان من است. بنده اطلاع می دهم. دقیقا چه کمکی نیاز است بفرمایید من پیگیری کنم.
با سلام
بنده بسته‌ی «پارسا» را با هدف کمک به ساخت سریع و آسان پایان نامه و رساله در دانشگاه ها تهیه کرده‌ام و نمونه قالب‌هایی برای چند دانشگاه نیز آماده کرده‌ام؛ خوشحال می‌شوم که نظر شما را در این مورد بدانم. جزئیات بسته‌ی پارسا را می‌توانید در آدرس
https://ctan.org/pkg/parsa
و نمونه قالب‌های آماده شده را در آدرس
https://github.com/farshadrasuli/parsa
مشاهده و دریافت نمایید. منتظر نظرات شما هستم.
0 رای

سلام، ما قبلاً تلاشی کرده بودیم که این قالب رو برای دانشگاه تصویب کنیم که نشد، ولی من و خیلی از دوستان تحت نظر دکتر صفابخش پایان‌نامه‌هامون رو با این دادیم، و خیلی روش کار کردیم، فونت حتما پرشین مدرن باشه که مناسب متن علمی هست، تعداد لغت در هر سطر از استانداردهای خوانایی معمول (غیررسمی) جهانی پیروی کنه و غیره. خلاصه اگه دوست داشتید خودش و مثال‌های داخلش به درد می‌خوره و از این لینک قابل دسترسی هست:

https://github.com/nkhdiscovery/AUT-ThesisTemplate?files=1

پاسخ داده شده آذر 3, 1396 توسط Navid Khazaee (1 امتیاز)
نوید عزیز
بسیار متشکرم. بسیار خوب خواهد بود که مشکلات( کامنت‌های کاربران) را در حد امکان برطرف کنید و انشالله کمک کنید که استفاده از لاتک به واسطه ویژگی‌های فراوانش آسان شود و همه بتوانند در کارهای علمی آن را مورد استفاده قرار دهند.
در ضمن اکنون آقای دکتر ذکایی مسئول کتابخانه مرکزی هستند که از این پروژه‌ها حمایت می کنند.
0 رای

سلام
می‌توانید از قالبی که آماده کرده‌ام استفاده کنید که از آدرس
https://github.com/farshadrasuli/parsa
قابل دریافت است. موفق باشد.

پاسخ داده شده دی 3, 1398 توسط فرشاد رسولی (88 امتیاز)
...