اولین بار است که به اینجا می‌آیید؟ راهنمای سایت را بخوانید!
Close Sidebar
وب‌سایت پرسش و پاسخ پارسی‌لاتک جایی برای پرسش و پاسخ درباره سیستم حروف‌چینی لاتک و بسته زی‌پرشین است. در اینجا می‌توانید سوال‌های خود را بپرسید و به سوال‌های دیگران پاسخ دهید.

محبوب‌ترین برچسب‌ها

رفع خطا جدول مراجع xepersian ریاضی‌نویسی شکل فونت فهرست مطالب شماره‌گذاری bidi منابع پانویس بیب‌تک tikz parsilatex تک‌لایو بیمر اسلاید زی‌پرشین پاورقی bibtex سربرگ نماد رسم شکل فرمول‌نویسی قالب ارجاع‌دهی biditexmaker هدر ویرایشگر beamer واژه‌نامه اندازه فونت texstudio عنوان فصل ماتریس اعمال نشدن تغییرات در پی‌دی‌اف رسم جدول bidipresentation شماره صفحه حاشیه رنگ عنوان شکل اسلاید فارسی محیط قضیه گراف مکان شکل tikzpicture حروف‌چینی کد شماره فصل enumerate tabriz_thesis نمایه align زیرنویس شکل کادر itemize فهرست اشکال الگوریتم listings عدم اجرا نیم‌فاصله متن لاتین و فارسی بسته فاصله بین خطوط قالب پایان‌نامه فرمول نصب تک‌لایو فارسی‌تک hyperref شماره فرمول glossaries کپشن نمودار خروجی لاتک حروف‌چینی چندستونی فونت فارسی و انگلیسی ماکرونویسی biditools شماره پاورقی پیوست‌ سوال امتحانی فاصله‌گذاری فرمول چندضابطه‌ای subfigure extrafootnotefeatures biditufte-book header texmaker pdf tex longtable تصویر شمارنده خطا texlive2015 زیرنویس رسم نمودار شماره‌گذاری صفحات پایان نامه دیاگرام فهرست جداول میک‌تک texlive2016 تنظیم جدول آکولاد kashida texworks caption اندیس اعداد فارسی lollipop iust-thesis multicol فصل‌نویسی شعر سوال چهارگزینه‌ای بولد تورفتگی فاصله عمودی xindy چپ‌چینی اوبونتو میکروسافت ورد قاب geometry texlive fancyhdr وسط‌چینی تک لایو 2015 عنوان بخش شماره گذاری به‌روزرسانی بسته aimc46 صفر توخالی فرمول طولانی pgfplots بیرون‌زدگی xelatex کاما tcolorbox پوستر فاصله سطرها نوشتافت شکست خط tex-programming فونت اعداد قرآن tabriz-thesis ایتالیک winedt جستجوی معکوس فلش جایابی تصویر قالب کتاب پاراگراف‌بندی بازیابی اطلاعات هایپرلینک فهرست نمادها شمارنده فصل font محیط ریاضی رسم کادر جداکننده جدول طولانی فهرست تصاویر شماره‌گذاری فرمول algorithm2e فونت بولد proof equation bidipoem eps جدول افقی عکس به‌روزرسانی پانویس چندستونی کمک مالی فاصله خطوط حروف‌چینی شعر زیرشکل minipage قلم پانویس پاراگرافی ltrfootnote پیوست computeautoilg متن فارسی و انگلیسی فرمول چندخطی neveshtuft غلط‌گیری املایی تک‌پارسی پیکان لاتکس tabular baselineskip شماره قسمت قسمت عنوان جدول
19 نفر آنلاین
0 عضو و 19 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3612
بازدید دیروز: 5389
بازدید کل: 25837543

مشکل در شروع شماره‌ی پانویس‌های هر صفحه از یک، در هنگام استفاده از پانویس‌های دو ستونه

+1 رای
635 بازدید

با سلام
هنگامی که بخشی از یک پاراگراف در یک صفحه و بخش دیگر آن در صفحه‌ی دیگر قرار می‌گیرد، پانویس‌های مربوط به قسمتی از پاراگراف که در صفحه‌ی جدید قرار گرفته‌اند، از یک شروع نمی‌شوند.

قابل ذکر است که برای شروع شماره ‌گذاری پانویس‌های هر صفحه از یک، از دستور

\usepackage[perpage]{footmisc}

استفاده شده است.
همچنین، پانویس‌ها با دستور extrafootnotefeatures دو ستونه شده‌اند.

با تشکر

فایل‌های پیوست
Capture.JPG
سوال شده اردیبهشت 18, 1397 توسط M.Ma (40 امتیاز)
ویرایش شده خرداد 21, 1397 توسط وحید دامن‌افشان

1 پاسخ

+2 رای
 
بهترین پاسخ

سلام
بسته‌ی footmisc را حذف و به جای آن بسته‌ها و ماکروی زیر را قرار دهید:

\usepackage{zref-abspage}
\usepackage{perpage}
\MakePerPage{footnote}

که فایلتون به صورت زیر تبدیل می‌شود:

% !TeX program = xelatex
\documentclass{book}
% for numbering subsubsections
\setcounter{secnumdepth}{4}
%to include subsubsections in the table of contents
\setcounter{tocdepth}{3}
% امکان ایجاد آیتم با حروف الفبا
\usepackage{enumitem}
% جدول
\usepackage{booktabs}
\usepackage{float}
\usepackage{multirow}
\usepackage{adjustbox}
\usepackage{amsthm,amsmath,amssymb}
% امکان درج نکته در زیر جدول
\usepackage[]{threeparttable}
% درج چند شکل با یک شماره
\usepackage[caption = false]{subfig}
% رسم اشکال هندسی
\usepackage{tikz}
%شروع شماره گذاری پاورقی های هر صفحه از 1
%\usepackage[perpage]{footmisc}

\usepackage{graphicx}
\usepackage{zref-abspage}
\usepackage{perpage}
\MakePerPage{footnote}
\usepackage[extrafootnotefeatures,logo=on]{xepersian}
 % تبدیل (آ) به (الف) در زیرشکل‌ها
\makeatletter
\bidi@patchcmd{\@Abjad}{آ}{الف}
{\typeout{Succeeded in changing `آ` into `الف`}}
{\typeout{Failed in changing `آ` into `الف`}}
\makeatother
\PersianAlphs
\makeatletter
\@bidi@removefromreset{footnote}{chapter}
\makeatother
%انتخاب فونت فارسی
\settextfont{XB Zar}
% انتخاب فونت اعداد و ارقام به فارسی
\setdigitfont{XB Zar}

\twocolumnfootnotes

% تغییر نام کتاب‌نامه به منابع
\renewcommand*{\bibname}{منابع}
\begin{document}
% گزینه‌های محیط Description
\setlist[description]{font=\normalfont\space}
% ایجاد فهرست مطالب


%%%%%%%%%%%%%%%Chapter 1%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\chapter{مقدمه}
\label{C1}
\section{تشکیل مخازن نفتی}
\label{S1.2}
شکل‌گیری مخازن نفتی موضوعی است که به طور گسترده در آثار و منابع  زمین‌شناسی نفت پوشش داده می‌شود؛ به عنوان مثال، خواننده به Bjorlykke [1]، Selley [2]، و Tissot و Welte [3] ارجاع داده می‌شود. بنابراین، این بخش تنها بحثی ابتدایی در مورد این موضوع را در بر دارد.

دو نظریه‌ی مختلف در رابطه با تشکیل مواد نفتی وجود دارد، که عبارتند از، آلی\LTRfootnote {Organic} (زیست‌زاد\LTRfootnote {Biogenic}) و غیرآلی\LTRfootnote {Inorganic} (غیر زیست‌زاد\LTRfootnote {Abiogenic}). بین این دو نظریه، احتمالاً نظریه‌ی آلی معروف‌تر بوده و بیشتر مورد قبول واقع شده است. Tissot و Welte [3] بیان می‌کنند که تشکیل، تجمع، و حفظ ماده‌ی آلی از پیشنیازهای وجود سنگ‌های منبع نفتی هستند. مطالعات ژئوشیمیایی نیز به عنوان مبنایی برای منشأ زیست‌زادی مواد نفتی به طور گسترده مورد پذیرش واقع شده‌اند [4]. علاوه بر این، نفت خام حاوی ترکیباتی است که ساختارهای شیمیایی مشابه با مواد زیست‌زاد نظیر گیاهان و جانوران دارد [4]. بر طبق Archer و Wall [5] این عقیده وجود دارد که منشأ مواد نفتی، تجزیه‌ی غیرهوازی\LTRfootnote {Anaerobic decomposition} چربی‌ها، پروتئین‌ها، و کربوهیدرات‌های موجود در گیاهان و جسم حیوانات دریایی و واقع در دهانه رودخانه‌ها، پلانکتون، و جلبک‌ها می‌باشد. Glasby [6] مروری تاریخی بر دو نظریه‌ی تشکیل غیر زیست‌زاد مواد نفتی را ارائه می‌کند.

فرآیند تشکیل مواد نفتی، که بطور معمول به واژه‌های مشتق شده‌ی نفت خام و گاز طبیعی\LTRfootnote {Natural Gas} اشاره دارد، با تشکیل «کروژن\LTRfootnote {Kerogen}» در زیر سطح زمین از طریق تجزیه‌ی گیاهان و اندام حیوانات در سنگ‌های رسوبی،  و تحت تأثیر متغیرهایی نظیر فشار (عمق تدفین)، دما (گرادیان زمین‌گرمایی)، و مقیاس‌های زمانی زمین‌شناسی، آغاز می‌شود. بنابراین کروژن،  یعنی ماده‌ی آلی رسوبی‌ای که مواد نفتی را تشکیل می‌دهد، به عنوان منشأ نفت خام و گاز طبیعی دارای اهمیت نخست می‌باشد [7]. سنگی که حاوی کروژنی (ماده‌ی آلی) است که در نهایت به نفت خام تبدیل می‌گردد، یک \textit{سنگ منشأ}\LTRfootnote {Source rock} نامیده می‌شود.

کروژن، که یک پیش‌ماده‌ی مواد نفتی است، می‌تواند به عنوان ماده‌ی خامی در نظر گرفته شود که از طریق سه فرآیند مختلف به نام‌های (1) دیاژنز\LTRfootnote {Diagenesis} ، (2) کاتاژنز\LTRfootnote {Catagenesis}، و (3) متاژنز\LTRfootnote {Metagenesis} به نفت خام و گاز طبیعی تبدیل می‌شود. این عقیده وجود دارد که دیاژنز در دماهای نسبتاً کم (تا $ 150^\circ F $) و اعماق از تنها چند صد متر تا حدود هزار متر رخ داده [3 و 5] و در ابتدا متان بیوشیمیایی\LTRfootnote{Biochemical methane} را حاصل می‌کند. فرآیند بعدی در یک محدوده‌ی بسیار بزرگ‌تر از دماها و اعماق که به ترتیب عبارتند از $ 150^\circ F $ تا $ 300^\circ F $ و $ 1000 $ تا حدود $ 4000 m $ رخ می‌دهد، که به تولید اغلب هیدروکربن‌های مایع (کم عمق‌تر) و گاز تر\LTRfootnote{Wet gas} (عمیق‌تر) منجر می‌شود [3 و 5]. متاژنز، که آخرین مرحله‌ی تبدیل کروژن نامیده می‌شود، در دماهای بسیار بالا در محدوده‌ای از $ 300^\circ F $ تا $ 400^\circ F $ و اعماق بیش از $  4000 m  $ رخ می‌دهد که به تولید گازهای خشک\LTRfootnote {Dry gas} می‌‌انجامد.

در پی تشکیل مواد نفتی به گونه‌ای که پیش از این شرح داده شد، هیدروکربن‌ها سنگ منشأ را ترک کرده و از طریق لایه‌های تراوا به سمت بالا حرکت می‌کنند تا جایی که به یک تله‌ی هیدروکربنی\LTRfootnote {Hydrocarbon trap}  بسته برسند، جایی که در آن تجمع کرده، و یک مخزن هیدروکربنی یا نفت خام را تشکیل می‌دهند، این پدیده در درجه‌ی اول توسط شناوری\LTRfootnote {Buoyancy}  و جریان هیدرودینامیکی کنترل می‌شود (حرکت شناوری رو به بالای هیدروکربن‌ها در سنگ‌های متخلخل اشباع از آب) [4 و 8]. به عبارت دیگر، همان‌گونه که Tiab [4] بیان می‌کند، هیدروکربن‌ها عموماً در تله‌های ساختاری و چینه‌شناسی‌ای که یافت می‌شوند به وجود نمی‌آیند، بلکه آن‌ها در سنگ‌های منشأیی شکل می‌گیرند که از آنجا به درون تله‌های تشکیل دهنده‌ی مخازن نفتی مهاجرت می‌کنند. با این حال، فرآیندهایی که هیدروکربن‌ها توسط آن‌ها از سنگ منشأ به مخزن متخلخل تراوا مهاجرت می‌کنند کاملاً درک نشده‌اند [4 و 5]. با این وجود، سنگ‌هایی که مواد نفتی در نهایت درون آن‌ها قرار می‌گیرد،  یعنی جایی که این مواد در هنگام اکتشاف در آنجا یافت می‌شوند، \textit {سنگ‌های مخزن}\LTRfootnote {Reservoir rocks} نامیده می‌شوند. در نهایت، سنگ‌های مخزن توسط آنچه که به عنوان یک \textit {پوش سنگ}\LTRfootnote {Cap rock} نسبتاً ناتراوا شناخته می‌شود محصور می‌شوند، که این پوش سنگ به عنوان یک مانع عمل کرده و هیدروکربن‌ها را بصورت به دام افتاده در مخزن نگه می‌دارد، و از مهاجرت یا نشت آن‌ها به سطح جلوگیری می‌کند.

تجمعات اثبات شده‌ی نفت و گاز یا مخازن نفتی در شش قاره از هفت قاره‌ی جهان یافت شده و شامل هر دو مکان‌های دریایی\LTRfootnote {Offshore} و خشکی\LTRfootnote {Onshore} می‌شوند. حوزه‌های نفت و گاز شامل مکان‌های متنوعی نظیر نواحی خشکی دور دست قطبی شیب شمالی آلاسکا\LTRfootnote{North Slope of Alaska}، آب‌های عمیق دریایی خلیج مکزیک\LTRfootnote{Gulf of Mexico}، آفریقای غربی، دریای شمال، و بیابان‌های خاورمیانه می‌باشند.
\end{document}

و با تکلایو 2017 خروجی پاورقی های شما به صورت زیر است:

enter image description here


enter image description here


موفق باشید.

پاسخ داده شده اردیبهشت 18, 1397 توسط شاپور مددپور (8,667 امتیاز)
انتخاب شده اردیبهشت 18, 1397 توسط M.Ma
مشکل حل شد.
تشکر فراوان
...