کد نوشته شده توسط آقای دامن افشان کمی طولانیست و ایشان از ابتدا همه چیز را تعریف کرده اند. می توان این کار را راحت تر و با دستورات زیر انجام داد (مثلا برای وقتی که محیط تز را انتخاب کرده ایم):
\documentclass{thesis}
\usepackage{amsthm}
\usepackage{xepersian}
\newtheoremstyle{stNew}
{4pt}{2pt}{}{}{\bfseries}{:}{ }{}
\theoremstyle{stNew}
\newtheorem{thm}{قضیه}[section]
\renewcommand{\thethm}{\arabic{thm}-\arabic{section}-\thechapter}
در دستور بالا «thethm» به شمارش گر نهایی قضیه اشاره می کند و «thm» به شماره قضیه. اگر محیط قضیه ای که تعریف کردید نام دیگری مثلا «theoremPers» داشت باید «thetheoremPers» و «theoremPers» را در دستور فوق جایگزین «thethm» و «thm» کنید. خروجی این دستور به شکل مثلا «قضیه 3-1-2» خواهد بود که به معنای قضیه دوم از بخش اول از فصل سوم است. می توان خط فاصله (-) رابا هر چیز دلخواه دیگری جایگزین کرد. همچنین می توان شماره زیر بخش راهم اضافه کرد مثل:
\renewcommand{\thethm}{\arabic{thm}-\arabic{subsection}-\arabic{section}-\thechapter}
همچنین می توان ترتیب قرار گیری شماره ها را به راحتی تغییر داد. مثلا اگر خط آخر کد ابتدایی را با کد زیر عوض کنیم، مثال گفته شده به شکل «قضیه 2-1-3» نمایش داده می شود:
\renewcommand{\thethm}{\thechapter-\arabic{section}-\arabic{thm}}
انتخاب ترتیب شماره ها می تواند به ترجیح شخصی بستگی داشته باشد. تنظیم پیش فرض زی پرشین به این شکل اخیر است و استدلال آنها این است که چون این یک شماره است باید از چپ به راست خوانده شود، حتی در یک متن فارسی. ولی بنده شخصاً ترتیب از راست به چپ را ترجیح می دهم، زیرا به نظرم این برای یک متن فارسی مناسب تر است.
همچنین می توان یک theoremstyle جدید نیز تعریف کرد که بعداز عنوان قضیه و دو نقطه، متن قضیه را از یک خط بعد شروع کند؛ کافیست در دستور ابتدایی به جای {:} عبارت {\\:} را قرار داد، مانند کد زیر:
\newtheoremstyle{stNewBreak}
{4pt}{2pt}{}{}{\bfseries}{:\\}{ }{}
\theoremstyle{stNewBreak}
\newtheorem{thmBreak}[thm]{قضیه}
\renewcommand{\thethmBreak}{\arabic{thmBreak}-\arabic{section}-\thechapter}
که خروجی های آنها به ترتیب در شکل زیر قابل مشاهده است: